Nytårsgildehal 2015

Nytårsgildehal 2015

Gennem mange år har vi budt det nye år velkommen sammen med Herning Gildet. I år var også Karup Gildet inviteret. Vi startede aftenen med vandrehal indtil Dørherolden bad Gildebrødrene tage plads i Gildehallen. Gildemesterens tale handlede om traditioner, som både kan gode at holde i hævd, men også kan bremse for udvikling hvis man ikke er parat til fornyelse men altid siger, sådan plejer vi at gøre. Efter at tonerne af afslutningsmussikken var klinget af og herolden havde bedt os forlade Gildehallen satte vi os ved de flot pyntede borde. Her blev det serveret en flot 3 retters menu som vi alle nød. Under middagen blev vi underholdt af den dygtige sangerinde Jeanette Hollaender, der sammen med pianisten fremførte en række populære sange. Resten af aftenen gik med megen snak og munterhed indtil vi sluttede aftenen af med Nu er jord og himmel stille.